Kaasmaker

Kaasmaker

Bij Groendal zijn we op zoek naar een Kaasmaker om ons team te versterken. Groendal is een authentieke kaasmakerij gelegen te Roeselare. Binnen ons familiebedrijf staan ambacht en kwaliteit centraal.

Werken bij Groendal?

Interesse in deze job?

Laat je gegevens na en we nemen spoedig contact op.

Laat je gegevens na, we nemen snel contact met jou op.

Waarom werken bij Groendal?

Image

Enthousiast team

Bij Kaasboerderij Groendal in Roeselare maak je deel uit van een warm familiebedrijf dat is gegroeid uit een melkveebedrijf en vandaag authentieke Belgische kazen produceert. Met een team van zo’n 13 collega’s maken we meer dan 30 soorten kazen, waarvan heel wat internationaal bekroond zijn.

Image

Opleiding on the job!

Geen ervaring als Kaasmaker? Geen probleem! Bij Groendal krijg je een grondige interne opleiding tot Meester Kaasmaker. Het enige wat we vragen? Leergierigheid, motivatie en een gezonde dosis teamspirit!

Image

Aantrekkelijke verloning

Wij bieden een aantrekkelijke verloning die aansluit bij het verantwoordelijke karakter van deze functie en jouw ervaring en expertise erkent.

ImageImage

Video

Image

Jouw taken

Als “hands-on kaasmaker” ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie- en reinigingsprocessen in de kaasmakerij.

  • Instellen en klaarzetten van de installatie zodat het productieproces vlot kan verlopen.
  • Aansturen en opvolgen van de kaasbereiding en reinigingsprocessen.
  • Hanteren en controleren van de hygiëne en veiligheid.
  • Administratieve invulling en verwerking van gegevens ifv de kwaliteit.
  • Toevoegen van de ingrediënten.
  • Afvullen van de kaas in vormen.
  • Het pekelen van de kaas.
Image
  • Je hebt een voeding gerelateerde opleiding gevolgd of gelijkwaardig door ervaring en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen tot Meester Kaasmaker.
  • Je kan zelfstandig werken.
  • Je werkt graag met anderen aan een gemeenschappelijke doelstelling.
  • Je hebt kennis van kwaliteitssystemen gebruikt in de voedingsindustrie.
  • Je bent stressbestendig en blijft rustig als een probleem zich voor doet.
  • Je hebt praktisch en technisch inzicht.
  • Je spreekt en begrijpt Nederlands en Engels.

Wat wij zoeken

Wat zijn de werkuren?

Je werkt in een systeem met een vroege en late ploeg die wekelijks afwisselen, waarbij de vroege ploeg werkt van 5.00 tot 13.30 uur en de late ploeg van 10.30 tot 19.00 uur, telkens inclusief een half uur pauze, binnen een werkweek van 40 uur van maandag tot vrijdag.

Welke ervaring heb ik nodig?
Je hebt een voeding gerelateerde opleiding gevolgd of je hebt reeds ervaring opgedaan in de voedingssector (bakker, slager, kok, kaasmaker, etc.). Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen tot Meester Kaasmaker.
In welke omgeving kom ik terecht?

Je komt terecht in een familiebedrijf met 13 collega’s, actief in een moderne productieomgeving waar we meer dan 30 kaassoorten produceren voor Belgische winkels, horecazaken en internationaal gerenommeerde restaurants — We hebben zelfs kaas mogen leveren die de ruimte in ging, naar het ISS-ruimtestation.

Hoe wordt het verlof geregeld?

Bij Groendal hanteren we een collectief verlof, waarbij we sluiten tijdens de week van Pasen, de eerste twee weken van juli en twee weken tijdens de kerstvakantie.

Veelgestelde vragen

Interesse?

Solliciteer rechtstreeks via jobs@groendal.be of laat je gegevens achter via het contactformulier.

Ja, ik heb interesse!